Jerry Träskelin

Loviisan kaupungin valtuutettu
– Vapaa-aikalautakunnan jäsen
– Loviisan Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja
Olen Jerry Träskelin, 18-vuotias lukio-opiskelija Loviisasta. Kaupunginvaltuustossa haluan edistää erityisesti nuorten asioita ja tuoda kunnallispolitiikkaa lähemmäksi nuoria. Nuoria on kuultava heitä koskevissa asioissa, ja siksi onkin tärkeää, että nuoret ymmärtävät kunnallista politiikkaa. Vaikuttamisurani alkoi, kun lähdin vuonna 2010 Loviisan nuorisovaltuustoon.
Vuonna 2011 minusta tuli nuorisovaltuuston tiedottaja, ja olen esimerkiksi huolehtinut yhteydenpidosta kunnallisvaltuuston suuntaan. Nuorisovaltuuston edustajana olen ollut perusturvalautakunnassa, ja lisäksi varaedustajana sivistyslautakunnassa ja sivistyslautakunnan suomenkielisessä jaostossa. Lisäksi olen Myllyharjun lukion opiskelijakunnan hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja. Edustan opiskelijoita opettajainkokouksissa ja lukion johtokunnan kokouksissa.
Valtakunnallisella tasolla olen Loviisan edustajana Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajistossa, joka on valtakunnallinen nuorten vaikuttajaelin. Edustajisto ottaa kantaa nuoria koskeviin asioihin.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s